LEPA PONOVO POKAZALA DA NEMA DLAKE NA JEZIKU: A RAZOTKRILA i kako joj se MUŠKARCI UDVARAJU, ovo joj prija
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

bila je jasna

LEPA PONOVO POKAZALA DA NEMA DLAKE NA JEZIKU: A RAZOTKRILA i kako joj se MUŠKARCI UDVARAJU, ovo joj prija

Pevačica je iskreno govorila

Objavljeno:

Lepa Lukić (84) nikada nije radila neke korekcije na licu, a ponosno kaže da i danas u ovim godinama ima udvarače. Ona je objasnila šta za nju znači lepota, a najpre odgovorila na pitanje o estetskih zahvatima.

- Pisalo bi se godinama da sam nešto radila! Ne treba da se plašim nikog. Imam lep oblik lica i u ovim godinama. Prihvatam da neko mora da operiše deformisan nos ili klempave uši. Ali da sa 25 godina operiše celo lice ili podiže zadnjicu, nikako mi se ne sviđa. Na to imam pravo, ali nemam pravo da se bunim što to neko radi. Lepa žena se nagrdi. Kad neko skromno uradi, da bude lepše nego što je bilo - svaka čast. Ako imaš tanka usta, napravi korekciju. Ali neka ih tako raščepi, od uva do uva! Ma, neka svako radi šta hoće, nikom ne bih zabranila. Ja bih se bojala da mi ne izmene facu. Ja volim moju facu - rekla je Lepa Lukić za Stil i otkrila da joj se muškarci često udvaraju:

- Pa udvaraju se, na jedan fin način. Ja se samo smeškam, gledam preko njih. Prija mi kad čujem: "Gospođa Lepa, što lepo izgledate! Joj, da sam malo stariji, da sam malo mlađi"... - kaže Lepa kroz osmeh.

Ona i dalje putuje u Kanadu, a ima već ritual kada boravi tamo.

- Idem u Toronto svakih šest meseci. Moram da uđem, pošto imam kanadski pasoš. Po četiri nedelje uvek pevam u istom restoranu i uvek je puno.

Bonus video:

00:17

Lepa Lukić otvorila koncert pesmom Od izvora dva putića

(Espreso/24sedam/N.M./prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.